sunnuntaina, joulukuuta 03, 2006

Kotona

Katso Panun kotiinpaluuvideo 17.12.2006

Reissu on siis ohi ja kotona ollaan. Helsinki ja Suomi näyttää samalta kuin aina ennenkin, paitsi että joulukuun aluksi ilma on tavallista lämpimämpi.

Oli mukava tulla takaisin omaan kotiinsa ja elämäänsä, vaikka ainahan sitä jotain jää kaipaamaankin. Amerikkalaisia leffoja katsoo ja kirjoja lukee nyt aivan eri tavalla, tuttuuksia tunnistaen.

Tässä muutama NEW YORK ravintolavinkki: eli erittäin hyvä oli etiopialainen ravintola Queen of Sheba, sijaitsee 650 10th Avenue (between 45 & 46th St), New York. Aivan ihanaa ruokaa, eikä mitään kallista.

Pidän vanhoista taloista, mietin niitä paljon ollessani siellä. Ne olivat niin erilaisia: valkoisia, vaakalaudoitettuja, ikkunaluukullisia, mittasuhteet olivat jotain ihan toista.
Vähän niinkuin amerikkalaiset A4:set. Tiesitkö, että ne ovat ovat lyhyempiä kuin meikäläiset?

Luin tänään jotain lehteä ja siinä olikin mainos - Long Island -taloista. Kannustalo you see.. Mietin pitäisikö lähettää linkki Amerikan tutuille, että näin niitä valmistaloja tehdään Suomessa. Yhdysvalloissahan ne ovat vähän erilaisia - semmoisia trailereita, tai onhan niitä jo parannettuja mallejakin.

Eniten kaipasin kai koiraa. Sekin kai minua?
Koira oli innoissaan, se pyöri ympärillä kuin väkkärä. Olin jo unohtanut, että kuinka paljon se "puhuu". Tai siis ääntelee eri tavoin. Nyt se katsoo minua huoneen nurkasta ja odottaa selvästi, että ryhtyisin leikkimään sen kanssa.
Jekku poses
Kaikella on paikkansa ja aikansa, joten tämänkin blogin on aika loppua. Kampusvaimo sanoo siis hyvästi.

Ensi kertaa täällä käyville suosittelen tämän blogin lukemista matkakertomuksena - aloittakaa siis sivun pohjalta elokuusta, kun olin vielä lähtötohinoissa.

Jos tuntuu siltä, että haluat lukea edelleen jotakin kirjoittamaani, niin suosittelen sukututkimus-blogiani Http://sukututkimus.blogspot.com
Valokuvia löytyy tulevaisuudessakin albumistani: Http://www.flickr.com/photos/kalmi

Eikä sitten muuta, kuin Janis Joplinin sanoin:

Bye, bye-bye, baby, bye-bye !

Tunnisteet: , , ,