maanantaina, marraskuuta 20, 2006

Clintonissa, Newfieldissä ja Elmirassa

Panun kanssa lähdettiin perjantaina Clintoniin, missä on Hamilton College. Panu piti esityksen ja minä tein sillä välin töitä. Matka oli aika sateinen, täällä on viime aikoina satanut aika runsaasti. Panulla oli hieman vaikeuksia Derekiltä lainatun sateenvarjon kanssa.


Vietimme mukavaa iltaa Panun kollegan Derekin kotona.


Lauantaina lähdimme takaisin Ithacaan. Ajoimme kuitenkin idyllisen pikkukaupungin kautta.

Sunnuntaina päätimme ajella hieman, kun kerran meillä oli auto vuokrattuna viikonlopuksi Clintonin reissun vuoksi. Mietimme, missä emme vielä ole käyneet ja lähdimme Elmiraa kohden. Pysähdyimme hetkeksi Newfieldissä, missä on ilmeisesti Tompkins Countyn ainut säilynyt katettu silta. Voisiko olla jotain vielä amerikkalaisempaa?Elmira oli vähän pettymys, näytti vähän sellaiselta kuihtuvalta teollisuuskaupungilta. Kai siihen on joku syy, miksi tätä aluetta kutsutaan Rost Beltiksi.
Löysimme Elmirasta kuitenkin taidemuseon. Mesenaatti oli ollut sellainen herra kuin Arnot. Ihan kiva pieni museo. Oppaassa kerrottiin, että museon kokoelma oli haluttu jättää sellaiseksi kuin Arnot sen kerran jätti. Tämä ei kuulemma ole niin kovin yleistä.

Tunnisteet: , , , ,