keskiviikkona, marraskuuta 08, 2006

Vaalihumua maistelemassa


Olemme Panun kanssa parhaillaan Washington DC:ssä. Kävimme tänään illalla eräässä Capitol Hillin baarissa (Capitol Lounge Pennsylvania Avenuella) saadaksemme vähän otetta tiistaina pidettyihin vaaleihin. Paikka oli ääriään myöten täynnä, televisioruutuja oli kymmenittäin ja eri kanavat pauhasivat vaalituloksia. Kiva ilta. Juttelimme ihmisten kanssa, pöytäseurueeseen mahtui niin demokraatteja kuin republikaanejakin.



"Minä olen kotoisin etelästä, siksi äänestän republikaaneja" totesi nuori corporate lawyer, joka kertoi tekevänsä 70-80 tuntisia työviikkoja ja maksavansa isoa asuntolainaa. Washington DC on kuulemma maan kolmanneksi kallein asuntojen hinnoissa.

No, republikaaneilla oli vähän suru puserossa kun demokraateille tuli vaalivoitto. Katsoin kun televisiossa näytettiin entisen senaattori Rick Santorumin perhettä (rep.), miehellä kasvot olivat ilmeettömät, mutta kaikki kolme lasta itkivät avoimesti. Aika hassua, luulisi, että lapsilla olisi kivaa kun isällä on enemmän aikaa olla kotona.

Tunnisteet: ,