keskiviikkona, lokakuuta 11, 2006

Pienkone Manhattanilla

Tulin juuri kotiin ja huomasin uutisista, että pienkone oli iskeytynyt pilvenpiirtäjään Manhattanilla, koneen oli omistanut Yankeesin pelaaja, joka me.nehtyi turmassa

Tuommoinen koneturma kyllä herättää mieliin viiden vuoden takaisia muistoja. Tämä turma tosin tuskin muuttaa maailmaa samalla tavalla kuin kaksoistornien romahdus. Ehkä tosin Yankeesin kannattajat ovat surullisia jonkin aikaa. Yankeesin Corey Lidlellä oli kuulemma ollut lupakirja vasta muutaman kuukauden ajan.

Rajamuodollisuudet ovat tosi tiukkoja, lentokoneesta tultua saa käpsytellä sukkasillaan metallinpaljastimen läpi ja sulloa huulikiiltonsa pieneen läpinäkyvään muovipussiin, jotta edes pääsisi lentämään. Otetaan sormenjälkiä ja kuvataan iiriksiä, olo on kuin rikollisella. En sano kyllä, että tämä olisi välttämättä paha asia. Parempi se on kiristää omaa rajavalvontaa kuin sotia määrättömästi ympäri arabimaita.

Toinenkin uutinen, FT kirjoittaa, että Visa aikoo listautua Yhdysvalloissa. Euroopan yhtiö tosin erotetaan pörssiyhtiöstä ja se jää pankkien omistukseen.

Tunnisteet: , ,

2 Kommentit:

Anonymous ims sanoi...

hei sinne öiseen jenkkilään;) minua ei niinkään kiinnosta onnettomuus, vaan se, että selvisitkö ja miten mainitsemastasi vaativasta vaelluksesta. oletko ollut toipilaana? aiotko jatkaa ryhmässä? oletko käynyt kokeilemassa muita urheilulajeja? pls

13 lokakuuta, 2006 13:30  
Blogger Riikka sanoi...

hei! minulla on ollut amerikanvieraita, joten vastaus on viipynyt. Delvisin vaelluksesta, se oli lopulta noin 5 mailia. Ei tehnyt tiukkaakaan. Tarkoitus on jatkaa, ja juu, olen käynyt uimassa. Se tosin osoittautui kummallisen hankalaksi.

16 lokakuuta, 2006 02:12  

Lähetä kommentti

<< Home